De ce one iptv ?

Posteaza pe social media

Pentru a face un ghid pentru cei doritori in a achizitiona un pachet tv de la one iptv o sã vã prezentam cateva caracteristici care te vor determina sã te abonezi la serviciile noastre de canale romanesti online.

  1. Canale proprii 24/7 ce ruleaza filme, emisiuni, sport si alte spectacole de entertainment.

2. Video On Demand (VOD) foarte bogat – peste 4000 filme si 100 seriale, toate in format FULL HD sau 4K. Colectii de filme, totul categorizat foarte bine.

3. Filme in premierã – adaugãm noutati in cel mai scurt timp. Atat FHD, cat si 4K.

4. Promotii periodice – de obicei anuntãm pe cananlul de an ununturi din aplicatia Telegram ce promotii avem active.

5. Radio-uri online – aveti la dispozitie o gama larga de radiouri pe care le puteti asculta de pe orice dispozitiv. La calitate premium.

6. Canale Straine – multi doresc sa vizioneze canale straine, astfel cã, noi le oferim la pachetul PRO ( bonus ).

7. Support si asistentã tehnicã gratuit – oferim asistenta gratuita prin sistemu-ul de tikete de suport, aceasta cuprinde: instalari, modificari de abonament, plati , etc…

8. Cea mai buna calitate de streaming in format FULL HD, 2K si 4K. Oferim cea mai pura calitate si o sa va foloseasca foarte putin internet.

9. No buffering – infrastructura bazata pe cloud streaming. Cea mai mica latenta din Europa, UK & America. Reteaua este monitorizatã si imbunãtatitã constant.

10. Canal de anunturi dedicat, disponibil pe aplicatia Telegram, unde se publicã ultimele informatii, promotii, filme noi listate, pentru serviciile oferite

Acestea ar fi doar 10 puncte pentru care te-ai putea gândi sa te abonezi la ONE IPTV Romania . Si daca te-ai hotãrât, atunci apasa pe butonul de “Comanda acum” si acceseaza cel mai bogat si complex pachet tv !

Acceseazã alte postãri

Cele mai bune aplicatii IPTV 2021
Blog

Cele mai bune aplicatii IPTV in prezent !

Acest articol va prezenta cele mai calitative aplicatii pentru iptv in 2021. Solutii de streaming profesionale si calitative pentru a receptiona canalele tv romanesti, filme

Nu ezita, comanda acum !

Acceseaza canalele tv favorite oriunde, oricand si prin orice dispozitiv